Ky është shteti më i bukur në botë

Postuar më: 15 September 2017 14:15

Nuk është çudi që ky shtet është votuar si më i bukuri në botë.

Një seri me foto tregojnë se sa e mrekullueshme është Skocia.

Fotot janë bërë nga Paul Morton i BBC.

Skocia u shpall shteti më i bukur në botë nga Rough Guide.

Shijoni këto foto dhe kuptojeni se përse ky vend të befason.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *