Jahtet më mahnitës të botës mblidhen në Francë

Postuar më: 02 September 2017 13:02

Jahtet dhe velierat më mahnitëse të botës janë mbledhur në Francë në një event që ka për qëllim pikërisht ekspozimin e tyre.

Ngjarja, tani në vitin e 27-të të saj, tërheq anijet private më luksoze nga e gjithë bota.

Ato vijnë aty dhe tregojnë luksin dhe performancën e tyre, gjë e cila ngjall interesin jo vetëm të turistëve por dhe të mediave si dhe të apasionuarve pas këtyre ajijeve super-luksoze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *