Ja si kopjojnë studentët në provime: Do habiteni me kreativitetin e tyre

Postuar më: 11 September 2017 08:21

Keni provuar të kopjoni në provim dhe nuk ia keni dalë?

Shihni se si studentët në mbarë botën kanë shpikur mënyra nga më interesantet për të kopjuar.

Këto foto janë publikuar online.

Ato tregojnë se këta studentë janë kreativë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *