Fotot e shfrenimit: A ishte kjo vera më e çmendur?

Postuar më: 23 September 2017 14:30

Fundjava duket premtuese për të kaluar edhe ca momente në plazh.

Megjithatë vera është në fund dhe duhet theksuar se ato ditë na kanë dhuruar momente fantastike.

Sidomos të rinjtë janë shfrenuar në argëtim.

Këto foto tregojnë se përse Ibiza ishte vendi i çmendurive.

Fotot janë postuar nga Daily Star.

Sigurisht britanikët janë në qendër të këtyre çmendurive.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *