Fotot e çmendurive: Vera e 2017-ës ishte vera e seksit

Postuar më: 23 September 2017 14:30

Vera tashmë ka mbaruar zyrtarisht.

Koha ka ndryshuar dhe njerëzit kanë në mendje vetëm kujtimet.

Po nëse mund të ketë diçka që e ka karakterizuar këtë verë, ajo kanë qenë shfrenimet.

Seksi në publik, kroçierat e orgjive dhe festat e tërbuara kanë dominuar këtë verë.

Këto foto tregojnë se çfarë kemi lënë pas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *