Dasëm jo shaka… si u veshën VIP-at te ceremonia e Marinës dhe Getit

Postuar më: 11 September 2017 17:45

Nuk kaluan pak minuta dhe në rrjete sociale e portale nisi qarkullimi i fotografive të para të të sapomartuarve, Marinës dhe Getoarit.

Nga vendosja e unazave dhe shkëmbimi i puthjeve, të gjitha detajet u publikuan në mediat sociale.

Duke qenë se Marina dhe Getoari janë pjesë e televizionit dhe artit, të shumtë kanë qenë personazhet publikë shqiptar, që u bënë pjesë e gëzimit të tyre.

Por çfarë zgjodhën për t’u veshur?

Të ftuarit mund të them se kishin zgjedhur të visheshin me mend, duke iu përshtatur vendndodhjes: që dasma po zhvillohej në plazh.

Nuk kishte shumë ekzagjerime dhe shkëlqime, duke treguar se klasikja dhe e thjeshta janë gjithmonë më të rëndësishme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *