Viti 1937: Shijoni këto pamje të Tiranës minimaliste

Postuar më: 13 August 2017 14:08

Tani Tirana është një metropol i zhurmshëm.

Por nëse doni të shikoni se si ishte Tirana në vitin 1937, ju ndihmon gazetari dhe studiuesi Ilir Ikonomi.

Ai ka publikuar pamjen e kryeqytetit ‘minimalist’.

“Pak detaj nga Tirana në vitin 1937,” shkruan ai në faqen e tij në FB.

Ndiqni këto pamje të rralla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *