Uauuu… shikoni transformimin që ka pësuar Elvana Gjata…

Postuar më: 20 August 2017 20:04

Elvana Gjata nuk preferon shumë të eksperimentojë me modele të ndryshme flokësh.

Por kësaj herë këngëtarja e njohur ka vendosur të presë shkurt flokët e saj.

Ajo ka postuar disa foto nga Prishtina ku shfaqet me modelin e ri të flokëv dhe sic e shihni i shkon shumë.

Ky model flokësh i bërë nga Elvana me siguri do të bëhet shumë i preferuar edhe nga vajzat e tjera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *