Uau! Instruktorja shqiptare i lë të gjithë pa fjalë… zhvishet tërësisht lakuriq në mes të palestrës

Postuar më: 12 August 2017 15:52

E quajnë Edona Luta dhe në  Kosovë e në Pejë e njohin të gjithë si një trajnere joshëse e fitnesit. Vajza është bërë mjaft e famshme falë formave të mira fizike dhe guximit të tepër me zhveshjen.

Pejania këtë herë ka bërë një selfie tërësisht e zhveshur duke befasuar fansat e saj në Instagram.

“Cleopatra Style” e ka quajtur Edona pozicionimin e saj në këtë selfie.

Ajo ka treguar trupin e ushtruar që padyshim duhet punë e madhe për ta arritur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *