Ballina Argetim Seks, drogë, orgji. Njihuni me prostitutat e dy shekujve

Seks, drogë, orgji. Njihuni me prostitutat e dy shekujve

KUJDES PAMJE TË FORTA EROTIKE

Prostitucioni është një fenomen prej mijëra vitesh. Edhe pse kanë ndryshuar kohërat, prostitucioni, shqetëson shumë shoqëei në botë, të cilët nuk e kanë legalizuar.

Për këto gra, kjo është një mënyrë për të fituarë lekë dhe një profesion. Shumë shtete i kanë legjitimuar, ndërsa shumë të tjerë ende i luftojnë.

Këto janë disa foto nga prositutat që nga periudha viktoriane deri në vitet ’90.

SHPËRNDAJE

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here