Rama e nis ditën me këtë pamje spektakolare

Postuar më: 13 August 2017 11:00

Kryeministri Edi Rama e ka bërë zakon që poston çdo ditë në mëngjes ose një pamje nga Shqipëria, ose një artikull nga mediat e huaja për Shqipërinë.

Këtë herë ai postoi një pamje spektakolare nga Kepi i Rodonit.

“Mirëmëngjes dhe me këtë pamje nga kalaja e Kepit të Rodonit ju uroj një ditë të mbarë,” shkruan Rama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *