Pushuesit largohen nga plazhi, ja çfarë po ndodh në Himarë…

Postuar më: 12 August 2017 20:59

Për ata që po pushojnë në Himarë moti u ka prishur të gjitha planet për të marrë rreze e për t`u larë në det. Kjo pasi ulja e temperaturave nuk ka sjellë vetëm freskinë në vend, por ka pasur dhe anën e saj negative.

Për shkak të dallgëve të mëdha, bregdeti shqiptar është mbuluar nga pisllëku dhe leshterikët, çka kanë detyruar pushuesit të braktisin plazhin.

Siç shihet dhe nga pamjet, bregdeti në Himarë është pushtuar nga leshterikët, çka ka detyruar pushuesit që të largohen menjëherë nga plazhi./Syri.net/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *