Provokon Aurela Hoxha, publikon foto duke lëpirë…

Postuar më: 09 August 2017 21:54

Aurela Hoxha është mjaft aktive në Instagram ku shpesh herë provokon me fotot që hedh.

Këtë herë ajo ka vendosur që të hedh një foto duke ngrënë akullore, dhe duke treguar format e saj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *