Pije dhe shkumë: Ja si festohet në plazhet shqiptare

Postuar më: 12 August 2017 14:50

Festat nuk ndalen në këtë sezon veror.

Tirana është e njohur për jetën e saj të natës, por tashmë argëtimi zhvendoset edhe drejt plazheve.

Nga Velipoja në Durrës e më pas drejt jugut, këto janë disa prej festave më të bukura në plazhet tona.

Fotot janë bërë në disa prej klubeve më të famshme në Shqipëri.

Ato janë publikuar nga faqja Tillate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *