‘Godet’ sërish Miss-i shqiptar, pas seksit treshe, plazh nudo në Jug

Postuar më: 20 August 2017 18:43

Modelja shqiptare dhe fituesja e ‘Miss Albania 2007’, Egla Harxhi, ka tërhequr vëmendjen e pushuesve në bregdetin e jugut, konkretisht në Drimadhes, pasi ka vendosur të bëjë plazh topless së bashku me partneren e saj, edhe ajo topless.

Gjatë një interviste për ‘Edicionin Veror’ në “Abc News”, Egla Harxhi shprehet se ndihet rehat dhe në harmoni me natyrën dhe nuk e ka problem që bën plazh topless, edhe pse Shqipëria nuk ofron një plazh të tillë.

Madje gjatë intervistës ajo ka zbuluar se është shtatzëne, ndërsa ka prezantuar partneren e saj Alesia dhe partnerin Jarl Ale De Basseville, i cili është babai i fëmijës dhe i dashuri i përbashkët i tyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *