Ballina Argetim Ndërton “avionin” në oborrin e shtëpisë

Ndërton “avionin” në oborrin e shtëpisë


Një ish-pilot profesionist ka shpenzuar më tepër se 100.000 euro dhe 5 vite për të ndërtuar 3 simulatorë fluturimesh në oborrin e shtëpisë së tij.

53-vjeçari Kenneth Mockford, ka kaluar kohën  tij të lirë për të ndërtuar simulues fluturimesh për dy Boeing 737 dhe një helikopter Lynx në shtëpinë e tij në Cambridgeshire.


Por përveçse pasionit, duket se 53-vjeçari ka filluar që të shikojë edhe përfitime nga ky projekt, pasi janë të shumtë edhe pilotët në trajnim që praktikohen me simulatorët e Mockford.SHPËRNDAJE

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here