“Më ‘kalëro’ po do të më ndihmosh”/ Shkallon këngëtarja e njohur, ia lyp hapur aktorit

Postuar më: 21 August 2017 13:05

Këngëtarja e njohur Sinead O’Connor u shfaq pak javë më parë në gjendje të mjerueshme, tërësisht në depresion dhe me mendimin që kishte në kokë çdo mëngjes për të vrarë veten. Ky lajm gjeti përhapje të madhe mediatike dhe të gjithë u prekën nga historia e Sinead.

Një nga personat që ka dashur ta mbështesë këngëtaren dhe t’i japë kurajo të vazhdojë jetën, ishte edhe aktori Rusell Brand.

Ndërkohë ajo ka dashur ta falenderojë atë publikisht mes një statusi të postuar në Facebook. Por ndoshta e lëshoi vetën dhe shkroi diçka me tepër nga sa duhej…

Ajo i ka bërë me dije aktorit se hera e fundit që një mashkull i preku trupin ishte para dy vitesh, dhe se nëse ai dëshiron që vërtetë ta ndihmojë, atëherë duhet të shkojë dhe ta “kalërojë” atë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *