Mbylleni mbrëmjen me një kaubojse super-seksi si Adriana Lima

Postuar më: 20 August 2017 23:05

Pasi kaloi disa ditë pushimi në Turqi me të dashurin e saj, shkrimtarin turk, Metin Hara, ajo është rikthyer në Shtetet e Bashkuara për një seri shkrepjesh të nxehta.

Adriana Lima u (zh)vesh kaubojse në Kolorado për Victoria’s Secret dhe në sheshxhirim asaj iu bashkua edhe Alessandra Ambrosio.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *