Koha e pasanikëve: Nis sezoni i supermakinave…

Postuar më: 05 August 2017 14:57

Mbretërit e supermakinave kanë mbërritur.

Pasanikët e Lindjes së Mesme kanë zbarkuar si zakonisht gjatë kësaj periudhe në kryeqytetin anglez.

Në korrik dhe në gusht, pasanikët nga Kuvajti, Arabia e Saudite dhe Emiratet pushtojnë rrugët e Londrës.

Ata paguajnë rreth 20 mijë sterlina vetëm për të transportuar makinat.

Pavarësisht se janë shumica makina shpejtësie, gjatë kësaj kohe ato janë kryesisht të ekspozuara përpara hoteleve.

Shpesh gjobiten, por për këta pasanikë gjobat janë si grimca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *