Jeni mërzitur nga politika? Atëherë qeshni me Polin dhe Tikën

Postuar më: 13 August 2017 11:09

Jeni mërzitur me lajmet e politikës?

Ju ndjekin pas edhe në këto ditë pushimesh?

Të paktën tani mund të qeshni me politikën.

Këto bejte vijnë nga personazhet e artistit Bujar Kapexhiu, Poli & Tika.

Lexojini dhe të paktën buzëqeshni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *