Ja si udhëtohej nga Tirana në Vlorë në vitet ‘30-të

Postuar më: 11 August 2017 19:25

Sa mban rruga deri në Vlorë me një autobus të tillë?

Ky që shihni në foto, përdorej në vitet ’30-të në linjën Vlorë- Tiranë dhe është nxjerrë nga fondi i Drejtorisë së Përgjithshme të Arkivave.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *