Ballina Dikur Ja si udhëtohej nga Tirana në Vlorë në vitet ‘30-të

Ja si udhëtohej nga Tirana në Vlorë në vitet ‘30-të


Sa mban rruga deri në Vlorë me një autobus të tillë?

Ky që shihni në foto, përdorej në vitet ’30-të në linjën Vlorë- Tiranë dhe është nxjerrë nga fondi i Drejtorisë së Përgjithshme të Arkivave.
SHPËRNDAJE

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here