Imagjinatë e paparë/ qeshni dhe çudituni me këto kombinacione perfekte

Postuar më: 11 August 2017 19:56

Çdo kujt mund t’i ketë ndodhur që të vishë diçka të ngjashme me ambientin që e rrethon, apo të shohë dy gjera të ndryshme sikur janë një e vetme falë kombinimit të ngjyrave apo formave.

Padyshim që kjo situatë ka qenë komike dhe ndoshta e sikletshme ndonjëherë.

Më poshtë janë një sërë fotosh ku kombinimi i ngjyrave, apo formave është aq e madhe sa në disa raste krijohet iluzioni optik sa mund vështirë se mund të dallohet diferenca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *