Fotot që të lënë pa frymë: Shijoni këto pamje të pabesueshme

Postuar më: 19 August 2017 14:00

Këto imazhe befasuese janë bërë nga fotografë në mbarë planetin.

Më shumë se 590 mijë foto ishin pjesë e një konkursi për çmimin EyeEm në Gjermani.

Në fotogaleri do gjeni disa prej imazheve më pikante.

Ato janë përzgjedhur për të garuar për çmimin e madh në shtator.

Shijoni këto pamje që do ju mahnisin.

Ato tregojnë se sa dramatike dhe e bukura është bota jonë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *