Fotot e ndaluara: Ushtria që do luftojë kundër superfuqisë

Postuar më: 18 August 2017 12:38

Presidenti amerikan Donald Trump ka paralajmëruar Korenë e Veriut se e presin “probleme shumë, shumë të mëdha” nëse ndodh gjë në territorin amerikan të Guamit.

Duke folur në një resort golfi, ai tha se territori do të jetë shumë i sigurtë.

Trump tha se SHBA mund të vendosë sanksione të tjera “sa më të forta” për Korenë e Veriut.

Trump foli dhe me homologun kinez Xi Jinping, i cili i mëshoi idesë së një zgjidhje paqësore.

Shtëpia e Bardhëtha se të dyja palët ranë dakord që Koreja e Veriut duhet të ndalojë “sjelljen e saj të shtuar provokative”.

“Askush nuk e do zgjidhjen paqësore më shumë se Presidenti Trump, këtë e them unë”, tha Trump.

Ndërkohë këto foto të ndaluara tregojnë se si është jeta e përditshme e ushtrisë së vendit komunist.

Personeli aktiv i ushtrisë është 1.190.000 persona, duke e renditur si ushtrinë e katërt në botë.

Vendi ka rreth 5.9 milionë paraushtarakë, duke u renditur i pari në botë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *