Ballina Argetim E refuzoni seksin prej vapës? Ja 5 pozicionet më të mira për...

E refuzoni seksin prej vapës? Ja 5 pozicionet më të mira për këto ditë të nxehta…


Jeni një çift pasionant, që nuk ngurroni të provoni pozicione të reja për të gjallëruar edhe më tepër jetën tuaj seksuale?

Ja 5 pozicionet për një seks “të zjarrtë” e të paharrueshëm që duhet të provoni këto ditë me gjithë temperaturat e larta dhe vapën:


1. Sensualizëm

Kur femra është sipër dhe me trupin e ngjeshur pas mashkullit, krijohet një atmosferë shumë sensuale dhe romantike dhe seksi zgjat edhe më shumë.

2. Rock’ Roll

Kur mashkulli është sipër dhe këmbët e femrës vendosen  në qafën e partnerit. Ky pozicion lejon  një penetrim të thellë të mashkullit dhe krijon një seks plot adrenalinë.

3. Një “fluturim prej future”

Femra e shtrirë mbi një tavoninë të lartë dhe mashkulli në këmbë. Është një pozicion që fal shumë kënaqësi për të dy partnerët.

4. Kënd i drejtë

Një pozicion ku femra rri e shtrirë anash dhe mashkulli sipër, duke krijuar së bashku një kënd të drejtë, për të përjetuar një orgazmë të thellë.

5. Të përkulur

Një pozicion shumë romantik, ku femra është ulur sipër mashkullit dhe të dy janë të përkulur teksa mashkulli ka përballë gjoksin e femrës.SHPËRNDAJE

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here