Doni të prenotoni? Ja çfarë bëhet brenda kroçierës së orgjive

Postuar më: 17 August 2017 15:10

Nëse keni ëndërruar një udhëtim nudo në një kroçierë, tani e keni një mundësi.

Çdo vit ‘Couples Cruise” udhëton nga Los Angeles duke nisur nga 3 tetori në drejtim të Meksikës.

Bëhet fjalë për pesë ditë udhëtim të mbushur plot me nudizëm dhe orgji.

Çdo vit 1 mijë çifte, me moshë mesatare 46 vjeç ndërmarrin këtë udhëtim.

Ja çfarë bëhet në këtë udhëtim.

-Në pishinë mund të rrini plotësisht nudo.

-Kroçiera ka një qendër për seksin tantra. Instruktorët ju mësojnë për seksin e lidhur.

-Kroçiera ka një dhomë të lojërave erotike, e ngjashme me atë në filmin “50 hijet e Grejit”.

-Në kroçierë organizohen edhe festa orgjish ku e vetmja rrobë që duhet të mbani në trup është një maskë.

-Po ashtu organizohen takime të shpejta seksuale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *