Dëshpërimi i një emigranti…

Postuar më: 13 August 2017 10:50

Ky është momenti kur një shofer kamioni nga Britania e Madhe detyrohet të nxjerrë me dhunë një emigrant nga makina që po transportonte.

Emigranti i dëshpëruar kishte hyrë në makinë me shpresën se do mbërrinte në Britaninë e Madhe.

Ngjarja u regjistrua në Calais.

Dhuna shpërtheu pasi shoferi i transportuesit të makinave e vuri re emigrantin.

Ai e nxori jashtë emigrantin, duke ia përgjakur buzën.

Por gjërat morën një tjetër kthesë, kur emigrantët e tjerë nisën të marrin gurë dhe të godasin makinat.

Një raport i fundit thekson se gjatë vitit të shkuar ka pasur 30 mijë tentativa për të hyrë në Britani përmes Calais.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *