Çfarë po ndodh mes Ledrit dhe pornostares shqiptare? Këngëtari kapet “mat”

Postuar më: 12 August 2017 18:43

Të dy janë të suksesshëm në profesionet e tyre, Ledri në muzikë ndërsa Alby në industrinë e pornografisë. Ajo është 20 vjeç dhe është super seksi.

Ledri është i famshëm dhe i zoti në profesionin e tij si këngëtar, por nuk e lë pas as Alby në profesionin e saj në industrinë e pornografisë.

Alby është me origjinë shqiptare dhe është 20 vjeçe, me forma të bëshme dhe mjaft seksi dhe me sa duket as Ledri nuk i ka rezistuar dot.

Ai është kapur “mat” teksa i ka bërë “follow” në Instagram.

Ndoshta është thjesht një veprim që do e bënin gjithë çunat, por Ledri ka vendosur ta ndjekë atë në Instagram, ku Alby poston foto vërtet “të nxehta”. Ku i dihet, në këtë epokë gjithçka fillon me një “follow” dhe “like”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *