Alienë? Jo, këto krijesa gjenden thellë në oqean

Postuar më: 11 August 2017 14:10

Këto ditë, mediat ndërkombëtare po bëjnë thirrje për të mbrojtur oqeanet nga ndotja.

Mendohet se brenda pak dekadash, në det do ketë më shumë plehra sesa peshq dhe krijesa të tjera.

Këto foto tregojnë se çfarë fshihet poshtë në oqean.

Mund të duket sikur kanë dalë nga një film fantastiko-shkencor.

Por ato janë zbuluar gjatë një ekspedite në thellësinë 4 mijë metra në oqean në Australi.

Krijesat do ekspozohen në një muze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *