Ballina Argetim Alienë? Jo, këto krijesa gjenden thellë në oqean

Alienë? Jo, këto krijesa gjenden thellë në oqean


Këto ditë, mediat ndërkombëtare po bëjnë thirrje për të mbrojtur oqeanet nga ndotja.

Mendohet se brenda pak dekadash, në det do ketë më shumë plehra sesa peshq dhe krijesa të tjera.


Këto foto tregojnë se çfarë fshihet poshtë në oqean.

Mund të duket sikur kanë dalë nga një film fantastiko-shkencor.

Por ato janë zbuluar gjatë një ekspedite në thellësinë 4 mijë metra në oqean në Australi.

Krijesat do ekspozohen në një muze.SHPËRNDAJE

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here