Zyra Përmbarimore “BLEK-K” sh.p.k.: Njoftim për shpallje ankandi të dytë

Postuar më: 24 July 2017 11:58

Zyra Përmbarimore “BLEK-K” sh.p.k.: Njoftim për shpallje ankandi

-Me datë 22.08.2017 (të martën) Zyra Përmbarimore “BLEK-K” sh.p.k do të zhvillojë ankandin e dytë për shitjen e një pasurie të paluajtshme. Pasuria është:

“Në zonën kadastrale 2132, Apartament (Garzionierë) me sipërfaqe 25.78 m², ndodhur në Rr. “Ferdinand Dosti”, Këlcyrë, Përmet në pronësi të debitorit Adriatik Lame, Fehim Lame dhe Engjellushe Lame.

Çmimi me të cilin fillon ankandi është  360,920  lekë.

Për çdo paqartësi  mund të kontaktoni në:

Tel. 069 20 99 533 si dhe në e-mail: [email protected]

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *