Ballina Galeri Zyra Përmbarimore “BLEK-K” sh.p.k.: Njoftim për shpallje ankandi të dytë

Zyra Përmbarimore “BLEK-K” sh.p.k.: Njoftim për shpallje ankandi të dytë


Zyra Përmbarimore “BLEK-K” sh.p.k.: Njoftim për shpallje ankandi

-Me datë 22.08.2017 (të martën) Zyra Përmbarimore “BLEK-K” sh.p.k do të zhvillojë ankandin e dytë për shitjen e një pasurie të paluajtshme. Pasuria është:


“Në zonën kadastrale 2132, Apartament (Garzionierë) me sipërfaqe 25.78 m², ndodhur në Rr. “Ferdinand Dosti”, Këlcyrë, Përmet në pronësi të debitorit Adriatik Lame, Fehim Lame dhe Engjellushe Lame.

Çmimi me të cilin fillon ankandi është  360,920  lekë.

Për çdo paqartësi  mund të kontaktoni në:

Tel. 069 20 99 533 si dhe në e-mail: [email protected]

 SHPËRNDAJE

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here