Ballina Argetim WhatsApp, tani mund të shpërndani gjithçka

WhatsApp, tani mund të shpërndani gjithçka


Prej sot në WhatsApp mund të shpërndash çfarëdolloj dosje apo dokumenti, jo vetëm pdf, foto apo video.

Risia është në përditësimin e fundit të aplikacionit aktualisht për Android dhe shumë shpejt dhe për iPhone, thotë faqja e interentit Engadget.


Përdoruesit e WhatsApp, mbi 1 miliardë në botë, mund të dërgojnë çdo lloj dokumenti, që nga tekstet, dhe kartelat zip. Përmasat e dosjeve nuk mund të kalojnë madhësinë 100 megabyte.

Me këtë përditësim aplikacioni thjeshton edhe dërgimin e fotove dhe videove, duke treguar galerinë e shkrepjeve të telefonit kur hapet fotokamera.

Gjithashtu nuk do i lëvizë përmasat e fotove të shpërndara, por do i dërgojë me cilësinë origjinale.

Kur shkruan të jep mundësinë të përzgjedhësh tekstin dhe ta modifikosh me bold, italic apo të nënvizuar.SHPËRNDAJE

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here