WhatsApp ka 1 miliardë përdorues ditorë

Postuar më: 28 July 2017 12:36

WhatsApp vazhdon të rritet.

Është çati më i përdorur në botë, dhe ka bërë të ditur se ka arritur një miliardë përdorues ditorë aktivë.

Në shkurt të 2016 kompania, në pronësi të Facebook, bëri të ditur se kishte arritur numrin e 1 miliardë përdoruesve mujor.

Çdo ditë përdoruesit këmbejnë 55 miliardë mesazhe.

Fotot e shpërndara përditë janë 4.5 miliardë, dhe 1 miliardë video.

Aplikacioni për momentin suporton 60 gjuhë./TCH

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *