Video/ Nami në Shëngjin, vajza ngjitet në shtyllë dhe bën ‘striptizëm’

Postuar më: 16 July 2017 22:46

Për vendin tonë janë shkruar shpesh artikuj ku tregojnë për çudirat që shqiptarët janë të aftë të bëjnë.

Por një video e ardhur në redaksinë tonë tregon se një vajzë në Shëngjin ka kaluar çdo lloj limiti, madje duke vendosur edhe jetën e saj në rrezik.

E themi këtë pasi vajza ka vendosur të ngjitet në një shtyllë dhe më pas rrëshqasë.

Nëse ajo do të ishte sportiste e sporteve ekstreme nuk do të kishte asgjë të çuditshme në të.

Me aq sa kuptohet nga video mund të themi se vajza duhet të ketë vënë ndonjë bast me miqtë e saj për të parë nëse e kalon.

Fatmirësisht asaj nuk i ka ndodhur asgjë, por pamja ka qenë e pakëndshme sepse dukej sikur po kërcente në tubin e ndonjë klubi nate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *