Shqiptarët ja bëjnë ‘forra’! Ja si e kanë transformuar këtë veturë…

Postuar më: 14 July 2017 20:28

Të rinjtë shqiptarë nuk dinë vetëm të rrinë gjithë ditën në kafe e të parazitojnë.

Këtë e kanë treguar më së miri këta të rinj që kanë pjesë e qendrës kreative “BoneVet” në Gjakovë të Kosovës.

Ata kanë arritur të krijojnë dhe të prezantojnë veturën parë elektrike të krijuar në viset tona.

Dhe në fakt, kjo është makina e parë elektrike e prodhuar në Kosovë, e modifikuar nga gjashtë të rinj nga qyteti i Gjakovës.

Për më shumë, shikoni videon: /JOQ/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *