Shikoni çfarë bën kjo vajzë në Durrës. Do qeshni me lot…

Postuar më: 12 July 2017 20:56

Një vajzë në Durrës i ka lënë të gjithë pa mend me veprimin e saj. Ajo ishte pjesëmarrëse në një shkuma party, por tërhoqi mjaft vëmendje.

 

Vajza që siç duket dhe nga video duhet të jetë mjaft gazmore dhe mjaft tip, po kërcente në mënyrë mjaft të bukur dhe interesante nën ritmet e muzikës.

 

 E pra, kështu duhet të jemi të gjithë, sa më pozitivë dhe ta shijojmë jetën, jo sepse ajo është qejf por sepse sa më të gëzuar dhe të qeshur të jemi, aq më mirë mund t’i përballojmë hallet e problemet e jetës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *