Shikoni 12 prej urave më mahnitëse në botë

Postuar më: 11 July 2017 20:14

Ura është një mrekulli inxhinierike e shpikur nga njeriu, por një pjesë e tyre sot në botë kanë kaluar përtej kësaj mrekullie dhe janë edhe vepra arti.

Ka shumë ura nëpër botë që janë të njohura dhe mjaftë të famshme, porn ë po ju sjellim sot 12 prej më të famshmeve dhe më të njohurave.

1. ‘Golden Gate Bridge’ në San Francisco

2.’ Tower Bridge’ në Londër

3. ‘Glen Canyon Bridge’ në Arizona

4. ‘Seven Mile’ në Florida

5. Në Islandë

6. Në Andaluzi, Spanjë

7. Në San Francisco

8. Ura e vjetër ‘Vicksburg’ në Misisipi

9. Ura ‘La Papa’ në Spanje

10. Ura ‘Coronado’ në San Deigo

11. Ura ‘Vincent Thomas’ në Los Angeles Harbour

12. Në Alabama

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *