Ballina Argetim Shikoni 12 prej urave më mahnitëse në botë

Shikoni 12 prej urave më mahnitëse në botë


Ura është një mrekulli inxhinierike e shpikur nga njeriu, por një pjesë e tyre sot në botë kanë kaluar përtej kësaj mrekullie dhe janë edhe vepra arti.

Ka shumë ura nëpër botë që janë të njohura dhe mjaftë të famshme, porn ë po ju sjellim sot 12 prej më të famshmeve dhe më të njohurave.


1. ‘Golden Gate Bridge’ në San Francisco

2.’ Tower Bridge’ në Londër

3. ‘Glen Canyon Bridge’ në Arizona

4. ‘Seven Mile’ në Florida

5. Në Islandë

6. Në Andaluzi, Spanjë

7. Në San Francisco

8. Ura e vjetër ‘Vicksburg’ në Misisipi

9. Ura ‘La Papa’ në Spanje

10. Ura ‘Coronado’ në San Deigo

11. Ura ‘Vincent Thomas’ në Los Angeles Harbour

12. Në AlabamaSHPËRNDAJE

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here