Qeshni me lot: Këto selfie nuk duheshin postuar online

Postuar më: 13 July 2017 08:30

Është fenomeni i shekullit të 21-të dhe të gjithë janë të fiksuar pas selfieve.

Por janë disa selfie që thjesht nuk duhen postuar online.

Megjithatë, nuk janë të paktë ata që nuk e kuptojnë kufirin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *