Korriku muaji i seksit? Ja kur dhe si preferojnë ‘ta bëjnë’ çiftet në këtë muaj…

Postuar më: 04 July 2017 20:41

E shtuna është dita ku 44 për qind e çifteve kanë thënë se parapëlqejnë të bëjnë seks.

Ndër shuma arsye, është përmendur si shkas përfundimi i detyrave të të gjithë javës dhe ndjesia e të qenit me më pak obligime.

Por që pas ditëve, kur është fjala për muajt, korriku është piku.

Këtu thuhet se ndikon sasia më e vogël e rrobave që veshin njerëzit për shkak të vapës  e cila rrit lumturinë çka ndikon në përpjekjet për marrëdhënie intime.

Pas një studimi të bërë nga Metro këto janë ditët ku bëhet me shumë seks:

1. E shtunë

2. E diel

3. E premte

4. E mërkurë

5. E enjte

6. E martë

7. E hënë

Sipas të të njëjtit studim kjo është renditja e muajve:

1. Korrik

2. Gusht

3. Qershor

4. Maj

5. Dhjetor

6. Shkurt

7. Shtator

8. Prill

9. Tetor

10. Mars

11. Janar

12. Nëntor.

Koha po thërret!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *