Ballina Argetim Korriku muaji i seksit? Ja kur dhe si preferojnë ‘ta bëjnë’ çiftet...

Korriku muaji i seksit? Ja kur dhe si preferojnë ‘ta bëjnë’ çiftet në këtë muaj…


E shtuna është dita ku 44 për qind e çifteve kanë thënë se parapëlqejnë të bëjnë seks.

Ndër shuma arsye, është përmendur si shkas përfundimi i detyrave të të gjithë javës dhe ndjesia e të qenit me më pak obligime.


Por që pas ditëve, kur është fjala për muajt, korriku është piku.

Këtu thuhet se ndikon sasia më e vogël e rrobave që veshin njerëzit për shkak të vapës  e cila rrit lumturinë çka ndikon në përpjekjet për marrëdhënie intime.

Pas një studimi të bërë nga Metro këto janë ditët ku bëhet me shumë seks:

1. E shtunë

2. E diel

3. E premte

4. E mërkurë

5. E enjte

6. E martë

7. E hënë

Sipas të të njëjtit studim kjo është renditja e muajve:

1. Korrik

2. Gusht

3. Qershor

4. Maj

5. Dhjetor

6. Shkurt

7. Shtator

8. Prill

9. Tetor

10. Mars

11. Janar

12. Nëntor.

Koha po thërret!SHPËRNDAJE

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here