Këta janë gjeni! Të rinjtë shqiptarë ndërtojnë makinën e parë elektrike

Postuar më: 16 July 2017 09:58

Të rinjtë shqiptarë nuk dinë vetëm të rrinë gjithë ditën në kafe e të parazitojnë. Këtë e kanë treguar më së miri këta të rinj që kanë pjesë e qendrës kreative BoneVet në Gjakovë të Kosovës.

 

Ata kanë arritur të krijojnë dhe të prezantojnë veturën parë elektrike të krijuar në viset tona.

 

Dhe në fakt, kjo është makina e parë elektrike e prodhuar në Kosovë, e modifikuar nga gjashtë të rinj nga qyteti i Gjakovës./JOQ/

 

Për më shumë, shikoni videon:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *