I merr fshehuzi celularin të dashurit por mbetet me gojë hapur… një vajzë e fejuar po ja lypte kështu…

Postuar më: 16 July 2017 22:56

Një vajzë nga Tirana është acaruar shumë kur ka zbuluar disa biseda të të dashurit dhe të një gruaje tjetër që, sipas saj është e fejuar.

Ajo ka dërguar bisedat në redaksinë e ‘JOQ.al’, ku shihet se gruaja tjetër i ngacmon të dashurin, duke kërkuar me ngulm që të takohen dhe të realizojnë “skenat” e shfrenuara të dashurisë.

“Përshëndetje JOQ, shikoni se çfarë gruaje e poshtër, e fejuar dhe i shkruan të dashurit tim, nuk po na le rehat”,- shkruan vajza që dërgon bisedat.

Më poshtë mund të shikoni bisedën mes tyre dhe ta gjykoni vetë, për aq sa flitet…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *