Ballina Argetim Fisi ku bëhet garë kush bëhet më i shëndoshë

Fisi ku bëhet garë kush bëhet më i shëndoshë


(KUJDES! PAMJE NUDO +18)

Një fis në një zonë të izoluar të Etiopisë bën një garë të çuditshme.


Për gjashtë muaj, anëtarët e fisit garojnë se kush do shëndoshet më shumë.

Për gjysmë viti, anëtarët e fisit Bodi nuk pinë asgjë përveç qumështit të freskët dhe gjakut të lopëve për të shtuar kile.

Gjatë kësaj kohe nuk u lejohet të bëjnë seks ose të largohen nga kasollja e tyre.

Fituesi nuk merr ndonjë çmim, por cilësohet një hero përgjatë gjithë jetës nga fisi.

Fisi Bodi kërkon të ruajë trashëgiminë, por ajo kërcënohet nga një plan i qeverisë për zhvendosjen e tyre.SHPËRNDAJE

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here