Duket si betejë dinosaurësh? Jo, janë të vërtetë

Postuar më: 13 July 2017 13:58

KUJDES: PAMJE SHQETESUESE

Kjo betejë epike mund të duket sikur është një skenë nga filmat e serisë “Xhurasik”.

Por në fakt është një betejë e vërtetë mes dy hardhucash të mëdha, që njihen me emrin dragonjtë e Komodos.

Këto krijesa janë të rralla dhe shpesh luftojnë me njëra-tjetrën për territor dhe ushqim.

Ky zvarranik jeton në disa ishujk të Indonezisë dhe mund të peshojë deri në 70 kg.

Dragonjtë e Komodos mund të jenë edhe tre metra të gjatë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *