Dikur ishte rezervuar uji, tani është shtëpi fantastike

Postuar më: 17 July 2017 14:10

Dikur aty ishte një rezervuar uji.

Por një çift britanik vendosi ta blejë këtë pronë pasi ajo doli në shitje.

Robert dhe Ann Hardy e blenë këtë rezervuar në vitin 2008 dhe aty brenda kanë ndërtuar një shtëpi fantastike.

Bëhet fjalë për një banesë me pesë dhoma gjumi dhe një atrium fantastik.

Pavarësisht se ka shumë xham, për shkak të formës, shtëpia nuk shihet nga fqinjët.

Kjo shtëpi e bukur në fshat quhet “Rezervuari” dhe kushton 895 mijë sterlina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *