Ballina Galeri Autoriteti i Mbikëqyrjes Financiare: Shpallje për konkurrim për vende të lira pune

Autoriteti i Mbikëqyrjes Financiare: Shpallje për konkurrim për vende të lira pune


REPUBLIKA E SHQIPËRISË


AUTORITETI I MBIKËQYRJES FINANCIARE

Autoriteti i Mbikëqyrjes Financiare shpall për konkurrim vendet e lira të punës:

  • Specialist në Sektorin e Mbikëqyrjes së Fondeve të Investimit dhe Tregut të Titujve në Drejtorinë e Mbikëqyrjes së Fondeve të Pensionit, të Investimit dhe Tregut  të Titujve.
  • Specialist në Sektorin e Mbrojtjes Konsumatore dhe Investitorëve në Drejtorinë e Zbatueshmërisë.

Për t’u njohur me kërkesat e përgjithshme dhe ato specifike të vendeve të punës për çdo pozicion, drejtohuni në adresën www.amf.gov.al  duke klikuar në rubrikën: AMF/përshkrim i shkurtër/ mundësi karriere.

 

 

 

 SHPËRNDAJE

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here