Video: Plas në ‘Big Brother’, seks duke treguar gjithçka

Postuar më: 19 June 2017 06:52

Një çift i shokoi konkurrentët e tjerë në një spektakël të tipit Big Brother në Serbi.

Ata bënë seks të zhurmshëm në dhomën e përbashkët.

Nikola Lakiç dhe Zerina Heco as nuk përdorën mbulesat gjatë seksit.

Ata ishin kaq të zhurmshëm, sa konkurrentët u kërkuan që të ulin zërin.

Kjo erdhi pasi në shtëpi ishte bërë një festë me pije alkoolike.

Më herët, bashkëshorti i një prej konkurrenteve në këtë spektakël akuzoi producentët se ia kishin droguar gruan, që ajo të bënte seks me një prej konkurrentëve.

1 koment për këtë artikull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *